Via dit formulier kan je jezelf en de eventuele leden binnen jouw gezin aanmelden. Door jezelf aan te melden kun je meedoen aan leuke acties, feestdagen en maak je automatisch kans op spullen die verdeeld worden indien je daar interesse in hebt.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

Over jou

Je naam(Vereist)
Indien er meerdere mensen onder jouw gezin vallen geef dan hieronder aan wie er nog meer in het gezin zitten. Geef van de andere gezinsleden voornaam, achternaam en leeftijd aan.
Jouw locatie(Vereist)
Geef hier aan waar je woont.

Hoe kunnen wij je bereiken?

We kunnen niet iedereen via berichten op social media bereiken, hoe kunnen we je bereiken indien nodig?

Heb je behoefte aan hulp?

Om er voor te zorgen dat de spullen op de juiste plek terecht komen doen we een 'armoede' check. Met deze check kan jij uitleggen waarom je onze hulp nodig hebt.
Geef hieronder aan wat jouw situatie is, zit je onder de 130% van het minimum inkomen, zit je onder bewindvoering of in de schuldsanering of is er iets anders gaande waardoor je financieel in zwaar weer zit? Wij doen aan maatwerk, ook mensen met een hoger inkomen die om uiteenlopende redenen toch moeite hebben met rondkomen zijn welkom. We hebben dan achter wél uitleg van je nodig.
Blijf je door bijvoorbeeld een WIA uitkering permanent minima, of tot wanneer loopt je indicatie van bijvoorbeeld de voedselbank? Deze datum houden wij ook aan als inschrijfduur, indien je na die datum nog steeds in zwaar weer zit kunnen wij je inschrijving bij de stichting uiteraard ook verlengen.
Indien mogelijk voeg hier een document of documenten toe waaruit blijkt dt je in zwaar weer verkeert. Denk aan: - toekenning voedselbank - toekenning mini manna pas - bewijs van bewindvoering - een recent loonstrookje LET OP 1: Streep zaken die niet nodig zijn zoals een BSN nummer door. LET OP 2: je bent niet verplicht een document toe te voegen, maar we zullen voor opname in het bestand altijd om 'bewijslast' vragen. Vind je het niet veilig om een document te uploaden is het ook akkoord om op afspraak deze documenten te laten zien.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.